Disclaimer

Op deze pagina wordt de disclaimer van www.nahka.nl weergegeven, mede mogelijk gemaakt door Future now BV. Hierin geven we weer onder welk voorbehoud wij de informatie aan jullie verschaffen op onze website. NAHKA (onderdeel van Future now BV). 

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is vrij voor gebruik, mits het niet wordt gekopieerd, verspreidt of op een of andere manier wordt misbruikt. De informatie op deze website mag alleen gebruikt worden volgens de reguleringen van de toepasbare wet. 
Zonder de expliciete, schriftelijke toestemming van NAHKA is het niet toegestaan om tekst, beeldmateriaal of andere materiaal op de website voor eigen verwerking te gebruiken. Het intellectuele eigendom behoort tot NAHKA. 

Geen garantie voor nauwkeurigheid

Indien van toepassing:
We streven naar prijzen die een zo goed mogelijke afspiegeling zijn van de werkelijkheid. Fouten die zouden kunnen vallen onder het maken van een typefout, of een fout in de programmering, zullen nooit een reden kunnen vormen om uit te gaan van een binding met NAHKA. 

NAHKA streeft ernaar om zo volledig mogelijke informatie te verschaffen via deze website. Mocht het echter het geval zijn dat er informatie mist of incompleet is zullen wij hier geen aansprakelijkheid voor accepteren. 
De informatie en / of afbeeldingen die worden verschaft op deze website zijn zonder enige vorm van garantie en / of claim tot juistheid. Wij beschikken tot het recht om deze materialen te veranderen, verwijderen of opnieuw te installeren zonder daar vooraf kennis van te geven. NAHKA accepteert geen aansprakelijkheid voor de informatie waarnaar wij verwijzen via hyperlinks. 

Amendementen 

Indien deze disclaimer verandert voor www.nahka.nl zal je de meest recente versie hiervan vinden op deze pagina. 

Wanneer je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen:

NAHKA
Tel: +31 (0) 416683333
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Shop nu - bekijk de gehele collectie
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis een hangsnooze bij de aankoop van je eerste NAHKA mat/kussen.

Your phone deserves the ultimate relaxation, don’t you think?

Volgende

* Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en accepteer de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Je kan op elk moment uitschrijven.