Retour & Verzending

Het zou kunnen gebeuren dat je iets wilt terugsturen. Misschien omdat het product niet opleeft naar je dromen, of om iets anders. Wat de reden ook is, tot 14 dagen na ontvangst mag je het product terugsturen, zonder reden. 

Na een annulering heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. Je zult dan het bedrag inclusief verzendkosten teruggestort krijgen. Alleen de kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Voor de prijzen van verzending kan je contact opnemen met het verzendbedrijf. 

We ontvangen producten graag terug, indien:

  • Ze niet beschadigd of gebruikt zijn. 
  • Ze nog in de originele verpakking zitten.
  • Het retourformulier mee wordt gestuurd. 

Als je hebt gekozen om je product terug te sturen, laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zullen we het verschuldigde bedrag over maken binnen 14 dagen na de registratie van het retour, ervan uitgaande dat het product al is teruggestuurd in goede staat. 

Natuurlijk begrijpen wij dat je het product even wilt uitproberen, maar als het product of de verpakking uitzonderlijk is beschadigd, kunnen wij de schade op jou vertalen. Dus, ga met liefde om met de producten en zorg dat ze weer goed verpakt zijn voor de verzending. (Wanneer het product al beschadigd was aangekomen bij jou thuis, stuur ons dan alsjeblieft een foto met het invoice nummer.)

Als je een van onze producten hebt gekocht via een andere winkel of website neem dan met hun contact op. Vergeet niet je betalingsbewijs mee te nemen. Zij zullen je met plezier verder helpen. 

Retour adres
NAHKA (The Future Now BV)
Sprangseweg 21
5144 NV Waalwijk- Nederland

Producten in de uitverkoop
Jammer genoeg mogen afgeprijsde artikelen niet geruild worden. 

Shop nu - bekijk de gehele collectie
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis een hangsnooze bij de aankoop van je eerste NAHKA mat/kussen.

Your phone deserves the ultimate relaxation, don’t you think?

Volgende

* Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en accepteer de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Je kan op elk moment uitschrijven.