lifestyle producten van plantaardig gelooid leer & stalen meubels van nederlandse bodem

Leren hoofdbord

De leren hoofdborden van NAHKA zijn dé oplossing voor comfort en ontspanning in je bed. Met deze hoofdborden worden kwaliteit en luxe op een stoere manier gecombineerd.

Leren hoofdbord van NAHKA

De leren hoofdborden van NAHKA zijn vervaardigd uit een combinatie van robuuste materialen die niet alleen stoer ogen, maar ook uitzonderlijk comfort bieden. De binnenzijde is voorzien van een hoogwaardig foam kussen voor optimale ondersteuning. Het kussen is gehuld in Kau-Lonka leer, een vorm van ‘pull up’ leer dat zijn naam dankt aan de behandeling. Pull up leer onderging een rekproces onder spanning, waardoor kleurpatronen ontstaan in het leer. We bieden 9 verschillende kleuren voor leren hoofdborden aan. Denk rustig na over wat het beste bij jouw slaapkamer past. 

Ontspan en geniet met leren woonaccessoires

Het zachte kussen van het leren hoofdbord biedt een aangename plek om tegenaan te leunen met een goed boek of tijdens het kijken van je favoriete serie. Dankzij de verschillende afmetingen kun je ze makkelijk kwijt in je interieur. Naast het gebruik als rugkussen zou je het ook nog kunnen gebruiken als een zitkussen. Zo kun je er bijvoorbeeld heerlijk mee loungen. Het leren hoofdbord biedt verschillende oplossingen voor verschillende ontspannende toepassingen. Jij bepaalt de functie.

Leren hoofdbord kopen

Bij NAHKA kun je beslissen of je het hoofdbord met of zonder lusjes wilt bestellen. Als je kiest voor lusjes, heb je ook de optie om een van de twee ophangsystemen toe te voegen. Je kunt kiezen voor subtiele kleine beugeltjes die het kussen per lus omhoog houden, of voor een stoere brede stalen stang die het hoofdbord over de gehele lengte aan de lussen bevestigt. Kies daarnaast uit 3 verschillende hoogtes met 5 verschillende lengtes. Maak je slaapkamer compleet met een leren hoofdbord en geniet van stijlvol comfort!