lifestyle producten van plantaardig gelooid leer & stalen meubels van nederlandse bodem

Stalen meubels

De stalen meubels van NAHKA zijn een unieke combinatie van stoer en stijlvol. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig staal in combinatie met prachtig leer.

Stalen meubels van NAHKA

NAHKA biedt een breed scala aan stalen meubels, waaronder banken, krukken, tafels en barkrukken. Zo vind je altijd een meubel dat perfect past in jouw interieur. Enkele voorbeelden van stalen meubels van NAHKA:

  • Bank NITTI: Deze bank heeft een minimalistisch design en is verkrijgbaar in verschillende lengtes. De bank is voorzien van een leren kussen dat zorgt voor extra comfort.
  • Kruk MATSA: Deze kruk is perfect voor in de hal, woonkamer of keuken. De kruk is voorzien van een leren kussen dat zorgt voor extra comfort. Tegelijkertijd is het ook nog eens een bijzettafel.
  • Barkrukken KALLA: Deze barkrukken zijn perfect voor in de keuken of woonkamer. De krukken zijn voorzien van een leren kussen dat zorgt voor extra comfort.

Vormgeving van het stalen meubilair

De stalen meubels van NAHKA zijn minimalistisch vormgegeven. Dit zorgt voor een rustige uitstraling die niet overheerst in een ruimte. De meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ze perfect kunt afstemmen op je interieur. De stalen meubels van NAHKA zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel en duurzaam. Het staal is sterk en robuust, waardoor de meubels jarenlang meegaan. De meubels zijn verkrijgbaar met leren kussens, die zorgen voor extra comfort. Het leer is van hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee.

Neem contact met ons op voor projectinrichting

Bij projectinrichting is maatwerk vaak essentieel, met een eigen unieke uitstraling waar mogelijk. Kleur speelt een cruciale rol in het tot uiting brengen van een visie, en dat hechten we veel waarde aan bij NAHKA. De NAHKA Furniture collectie is volledig aanpasbaar, met een vereiste minimum bestelhoeveelheid. Wil je weten hoe dat precies werkt? We delen het graag met je!