lifestyle producten van plantaardig gelooid leer & stalen meubels van nederlandse bodem

Stalen sidetable

De MATSA stalen sidetable van NAHKA is een stoere en praktische sidetable. De sidetable is gemaakt van hoogwaardig staal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Stalen sidetable van NAHKA

De MATSA stalen sidetable past in veel verschillende interieurstijlen. De sidetable heeft een minimalistisch design, dus hij past goed in moderne en industriële interieurs. In moderne interieurs wordt vaak gebruikgemaakt van strakke lijnen en minimalistische vormen. De MATSA stalen sidetable past hier perfect bij. De sidetable heeft een strakke vormgeving met strakke lijnen, wat past bij de moderne uitstraling van het interieur. In industriële interieurs wordt vaak gebruikgemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en staal. De sidetable is gemaakt van hoogwaardig staal, wat past bij de industriële uitstraling van het interieur. 

Interessant design

De MATSA stalen sidetable heeft een minimalistisch design. De sidetable heeft een strakke vormgeving met strakke lijnen. De sidetable is verkrijgbaar in twee maten, 40 x 40 cm en 50 x 50 cm. De MATSA stalen sidetable is gemaakt van hoogwaardig staal. Het staal is sterk en robuust, waardoor de sidetable jarenlang meegaat. De sidetable is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de sidetable perfect kunt afstemmen op je interieur. De sidetable is voorzien van een leren kussen dat zorgt voor extra comfort.

Combineer deze sidetable

Om de MATSA stalen sidetable perfect te combineren met je interieur, kun je de volgende tips volgen:

  • Kies een kleur die past bij de rest van je interieur.
  • Combineer de sidetable met andere meubels in dezelfde stijl.
  • Gebruik de sidetable om decoratie of planten neer te zetten.

Met wat creativiteit laat je de MATSA stalen sidetable in elk interieur passen. De sidetable is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt hem perfect afstemmen op je interieur. De sidetable is te koop zowel met kussen als zonder kussen. De kleur van het kussen bepaal je zelf.