lifestyle producten van plantaardig gelooid leer & stalen meubels van nederlandse bodem

Leren kussens

Leren kussens zijn een elegante en stijlvolle manier om je interieur te verrijken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je er altijd eentje vindt die bij je smaak past. Bestel je leren kussens direct online!

Leren kussens van NAHKA

Bij NAHKA bieden we een breed scala aan leren kussens van hoge kwaliteit. We zijn altijd op zoek naar het beste leer om de kwaliteit van de kussens te garanderen. In ons assortiment vind je lederen kussens voor verschillende toepassingen.

  • Classic zitkussens en rugkussens: De NAHKA classic collectie heeft haar inspiratie genomen op de vintage gym mat. Door de verschillende kleuren en afmetingen zijn ze makkelijk in je interieur op te nemen. De zit- en rugkussens zijn van hoge kwaliteit, zoals onze klanten van ons gewend zijn.
  • Hoofdbord kussens: In de NAHKA classic collectie vind je ook hoofdbordkussens. Deze kunnen een leuke toevoeging zijn voor in je bed. Natuurlijk is er ook aan het comfort gedacht.
  • Loungematten: De leren loungematten van NAHKA lijken veel op de vintage turnmat. Je hebt de keuze tussen de types MIRO, KJELL en JUKKA. Ieder heeft zijn eigenschappen die elke mat uniek maakt.
  • Kleine kussens: In ons assortiment vind je kuipstoel kussens of barkruk kussens of kleine vierkante kussens. Grote en kleine kussens kunnen gemixt worden zodat er een mooie compositie ontstaat. 
  • Risto Weave: In samenwerking met Studio Sluijzer bieden we ook de limited edition Risto Weave aan, met een klassiek weefpatroon. De stroken zijn van leder gemaakt.

Er is altijd een leren kussen beschikbaar dat bij jouw interieur past. Kijk rond tussen de verschillende kleuren die wij aanbieden en maak indruk met jouw spectaculaire en chique interieur.

Ga voor luxe en comfort

Leren kussens hebben een luxe uitstraling die warmte en comfort toevoegen aan een ruimte. Het natuurlijke materiaal heeft een unieke glans en textuur die een gevoel van luxe en elegantie creëren. Leren kussens zijn zeer comfortabel om op te zitten of te liggen. Het leer is zacht en soepel, en het biedt goede ondersteuning. Daarnaast zijn leren kussens ook een duurzame optie. NAHKA gebruikt restleer van de kussenproductie. Hierdoor draagt u bij aan de circulaire economie. Leren kussens zijn relatief gemakkelijk te onderhouden. Met een zachte natte doek kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd.

Lederen kussens kopen

Wil je jouw interieur verrijken met lederen kussens? Houd bij het maken van je keuze rekening met de afmetingen, de kleur en de stijl.

  • Afmetingen: Zorg ervoor dat het kussen de juiste grootte heeft voor de ruimte waarin je het wilt plaatsen.
  • Kleur: Kies een kleur die bij de rest van je interieur past.
  • Stijl: Kies een stijl die past bij je persoonlijke smaak.

NAHKA biedt een breed scala aan leren kussens aan die perfect zijn voor elk interieur. Bekijk onze collectie vandaag nog en vind het perfecte kussen voor jouw huis.