lifestyle producten van plantaardig gelooid leer & stalen meubels van nederlandse bodem

Leren zitkussens

Leren zitkussens van NAHKA zijn een luxe en comfortabele toevoeging aan je interieur. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer dat jarenlang meegaat.

Leren zitkussens van NAHKA

Bij NAHKA bieden we een breed scala aan leren zitkussens aan. We hebben kussens voor alle soorten meubels, van banken en fauteuils tot stoelen en barkrukken. Zo hebben we de NAHKA Classic Collectie. Deze is geinspireerd op de vintage gym mat. Het voordeel van deze collectie is dat de zitkussens voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Ze kunnen worden gebruikt als zit- of rugkussen, een hoofdeinde voor bij je bed, een los kussen om te loungen, of zelfs als speelgoed voor kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Unieke zitkussens van Nederlandse bodem

De leren zitkussens van NAHKA worden met de hand gemaakt in Nederland. Ze worden gemaakt van plantaardig gelooid leer, dat een natuurlijke uitstraling heeft. De kussens zijn ook milieuvriendelijk, omdat het leer op een duurzame manier wordt geproduceerd. Leren zitkussens zijn niet alleen mooi, maar ook zeer comfortabel. Het leer is zacht en veerkrachtig, waardoor je heerlijk kunt zitten. De kussens zijn ook zeer duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Neem een kijkje in ons assortiment leren zitkussens en laat jezelf verrassen. Wie weet heb je straks een mooie upgrade voor je woning. 

Leren zitkussens toevoegen aan jouw woonstijl

Hier zijn enkele tips voor het gebruik van leren zitkussens in je interieur:

  • Kies kussens die passen bij de kleuren in je huis. Dit kan helpen om een samenhangend en mooi geheel te creëren. De NAHKA Classic Collectie heeft keuze uit 9 verschillende kleuren, in verschillende afmetingen.
  • Varieer in texturen en patronen van de kussens. Dit voegt diepte en interesse toe aan je interieur. Overweeg het combineren van effen kussens met patronen en vice versa.
  • Denk na over hoeveel kussens je wil plaatsen. Teveel kussens kunnen rommelig overkomen, terwijl te weinig ook niet het juiste effect kan geven.
  • Let op de huidige stijl van de rest van je inrichting. Met welke kleuren, patronen en stijlen vul je jouw inrichting aan?