lifestyle producten van plantaardig gelooid leer & stalen meubels van nederlandse bodem

Stalen barkruk

De MATSA stalen barkruk van NAHKA is een stoere en praktische barkruk. De barkruk is gemaakt van hoogwaardig staal en is voorzien van een leren kussen voor comfort.

Stalen barkruk van NAHKA

De MATSA stalen barkruk is gemaakt van hoogwaardig staal. Het staal is sterk en robuust, waardoor de barkruk jarenlang meegaat. Het leren kussen van de barkruk is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de barkruk perfect kunt afstemmen op je interieur. Het leer is van hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee. Het kussen is zacht en veerkrachtig, waardoor je heerlijk kunt zitten. De hoge kwaliteit van het leer kunnen we garanderen omdat het leer van Nederlandse bodem komt. NAHKA staat bekend om haar hoogwaardige lederen producten.

Praktische barkruk

De MATSA stalen barkruk heeft een lectuurbak die is gemaakt van hetzelfde materiaal als de barkruk. De lectuurbak is stevig en heeft ruimte voor bijvoorbeeld tijdschriften. De barkruk is ook verkrijgbaar zonder kussen. In dat geval is hij te gebruiken als een sidetable. De barkruk is dus multifunctioneel. Zo kun je hem gebruiken om hapjes en drankjes op te plaatsen. Als je het leren kussen er weer op legt is het weer omgetoverd tot een zitplek. Stem hem af op de gelegenheid.

Stalen barkrukken voor ieder interieur

De MATSA stalen barkruk past in veel verschillende interieurstijlen. De barkruk heeft een minimalistisch design, dus hij past goed in moderne en industriële interieurs. De MATSA stalen barkruk kan ook in andere interieurstijlen passen, zoals Scandinavische, landelijke of vintage interieur. Bij de kussens heb je verschillende keuzes in kleur. Je kunt kiezen voor een kleur die past bij de rest van je interieur, of juist voor een contrasterende kleur. Uiteindelijk is de beste manier om te bepalen welke kleur kussen het beste bij jouw interieur past, om verschillende kleuren te proberen. Laat je verrassen.