lifestyle producten van plantaardig gelooid leer & stalen meubels van nederlandse bodem

VLEUGJE EEF X NAHKA: SERENE RUST

Meer rust zonder witte muren? Dat kan! Evelyne Hytha, a.k.a. Vleugje Eef, heeft een rustgevende Japandi stijl gecreëerd mèt kleur. De wanden zijn behangen met behang van Photowall Sweden, de natuurlijke materialen in rustige tinten versterken het serene gevoel. Het NAHKA hoofdbord (50 x 180 | Dear oak) zorgt voor een kleuraccent zonder de balans te verstoren. Niet alleen wij zijn fan van de stijlvolle rust, ook Eefs charmante huisgenoot is onder de indruk.

Meer weten over styliste Vleugje Eef? Bezoek dan haar website voor meer inspiratie!

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN VALERIE ROOYAKKERS

De eindhovense Valerie Rooyakkers is als een blok gevallen voor barkruk kussen PATU in de kleur Dear oak. Een match made in heaven zo blijkt: ze passen perfect op de barkrukken van Serax. PATU is oorspronkelijk ontworpen voor NAHKA’s eigen barkruk,KALLA, een evenzo elegante barkruk met een perfecte zithoogte!
Bekijk snel alle beschikbare PATU kussen kleuren!

VT WONEN – FIETJE BRUIJN | FINN 40 x 100 cm

De verschillen konden niet groter tussen Wannes en Borinda uit Gorinchem. Zij houdt van een kleurrijke mediterrane sfeer, terwijl hij liever in een stoer huis woont. Stylist Fietje Bruijn vond de ideale middenweg en wist de eethoek om te toveren tot een uitnodigende en comfortabele plek in de woonruimte. De NAHKA lederen kussens, beide Finn 40 x 100 cm in de kleur Hey honey, zijn aan de wand bevestigd met het SULI ophangsysteem.

STUDIO SLUIJZER FOR LIGHTBOXX | MAATWERK KARPET KUTOA

Studio Sluijzer maakte het ontwerp voor de gloednieuwe ontvangstruimte van het even zo nieuwe en duurzame kantoor van Lightboxx in Nijkerk. Het contrast tussen het beton en de zachte, natuurlijke materialen toegepast door Studio Sluijzer maken de ruimte warm en uitnodigend. NAHKA heeft voor Studio Sluijzer het geweven maatwerkkarpet KUTOA Beetle brown in ‘oversized’ afmeting ontwikkeld: 900 x 140 cm!

WORK HARD, PLAY HARDER!

ELHO is bekend om haar duurzame kunststof plantenaccessoires. Het Amsterdamse Space Encounters heeft het ontwerp gemaakt voor de totale totale transformatie van het ELHO hoofdkantoor in Tilburg. De styling en inrichting heeft het eveneens Amsterdamse Binnenvorm op zich genomen… dankzij hen is NAHKA permanent aanwezig in het prachtige hoofdkantoor. De leren kussens brengen comfort, warmte en een flexible gebruik van de ruimte. Zou er misschien ook af en toe een kussengevecht plaatsvinden in de pauze? Dat weten alleen de werknemers van ELHO!

TRIJNTJE VISSER SANDERS x NAHKA | UITNODIGEND MINIMALISME

In Gieterveen, Drenthe staat een notariswoning uit 1909.

Het door Trijntje Visser-Sanders en haar man volledig gerestaureerde huis met historie heeft een stoer en minimalistisch interieur gekregen.
Aan het rustige kleurenpalet van grijs-, zand-, wit- en zwarttinten heeft Trijntje verschillende natuurlijke materialen als linnen kussens, houten krukjes en wollen dekens toegevoegd. De warme en uitnodigende sfeer is in het hele huis voelbaar.
Het woongedeelte met open keuken heeft, naast een prachtige gevlinderde betonnen vloer, een tiental grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel. De lange tafel biedt ruimte aan het hele gezin en aan menig zoete inval. De lange bank is het ideale aanschuif- meubelstuk, het NAHKA leren kussen zorgt voor extra zit comfort zodat menig avond een heerlijk lange wordt!
Op de bank van Trijntje: NAHKA leren kussen 40 x 180 cm | Thunder sky

Fotografie & Styling: Trijntje Visser Sanders

ZOVEEL MENSEN, ZOVEEL WENSEN…

Hoe tof is het dat je je eigen leren kussen combinatie kunt samenstellen voor jouw bank. NAHKA heeft kleuren, maten en ophangsystemen genoeg om uit te kiezen: geef er jouw persoonlijk draai aan.

Ben je op zoek naar leren kussens? Bij NAHKA vind je leren kussens van hoge kwaliteit!