lifestyle producten van plantaardig gelooid leer & stalen meubels van nederlandse bodem

Leren vloerkleed

Leren vloerkleden zijn een luxe aanvulling voor elke ruimte. Wil je een lederen vloerkleed voor een luxe uitstraling van je interieur? Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je er altijd eentje vindt die bij je smaak past.

Leren vloerkleden van NAHKA

Bij NAHKA vind je een uitgebreid aanbod aan leren vloerkleden in de stijl van de laatste interieurtrends. Van een visgraatpatroon tot een geometrisch patroon en van een speelse tot een strakke uitstraling.

  • Herringbone: Dit vloerkleed heeft een visgraatpatroon dat een moderne en strakke uitstraling geeft.
  • Kutoa: Dit vloerkleed heeft een geometrisch patroon dat een speelse en levendige uitstraling geeft.
  • Neliö: Dit vloerkleed heeft een vierkant patroon dat een tijdloze en elegante uitstraling geeft.

Een leren vloerkleed is altijd een toevoeging aan je interieur. In ons assortiment vind je leren vloerkleden en leren karpetten in verschillende kleuren en tinten. Kies de kleur die het beste past bij je meubels en je huidige inrichting. Door te spelen met kleuren creëer je een speelse of strakke luxe uitstraling dat bij veel mensen in de smaak valt.

Luxe en duurzaam

Laat zowel lichte als donkere ruimtes stralen met het juiste leren vloerkleed. Leren vloerkleden hebben een luxe uitstraling die warmte en comfort toevoegen aan een ruimte. Het natuurlijke materiaal heeft een unieke glans en textuur die een gevoel van luxe en elegantie creëert. Door te kiezen voor de vloerkleden van NAHKA maak je een duurzame keuze. Leer is natuurlijk materiaal dat lang meegaat. NAHKA gebruikt restleer van de kussenproductie, wat de vloerkleden nog duurzamer maakt. Leren vloerkleden zijn relatief gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen worden gereinigd met een zachte doek en water. Hierdoor kun je er lang van genieten.

Het perfecte vloerkleed voor jouw interieur

Bij het kiezen van een leren vloerkleed zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden:.

  • Afmetingen: Zorg ervoor dat het vloerkleed de juiste grootte heeft voor de ruimte waarin je het wilt plaatsen.
  • Kleur: Kies een kleur die bij de rest van je interieur past.
  • Patroon: Als je een patroon wilt, kies dan een patroon dat je mooi vindt en past bij de rest van je interieur

Leren vloerkleden kunnen variëren in prijs, aan een hoogwaardige kwaliteit hangt een hogere prijs. Neem de tijd om onze voorraad leren vloerkleden door te nemen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Bestel je leren vloerkleed direct online.